119 miljoonaa eurooppalaista voi tulla varaton

28.05.2017

Tilastojen mukaan vastaanotettu uusitaan, se avattiin hyvin synkkä kuva prorochaschaya pikaista köyhtymisestä asukkaat Euroopan unionin. Samaan aikaan, Suomessa tämä luku ei ylitä merkki 16,8%.

Kuten ilmoitti tilastolaitos, monitori, Suomi on yksi viidestä tiloista, joissa on vähintään prosenttiosuus syrjäytyneiden ja köyhien elementtejä. Kuten käy ilmi tutkimuksissa riskiryhmään olivat noin 18,8% väestöstä, ja se on välillä miljoona ihmistä maassa. Samalla mukaan keskimääräisistä tiedoista, johtajana koko Euroopan unionissa, todettiin, että noin 23,7% sen kansalaisista itsestään, mahdolliset huonot.

Useimmat hyvin tuntee väestöstä kaltaisissa maissa: Alankomaat, Tšekki, Ruotsi, jossa ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi taloudellisesti. Ja tässä, esimerkiksi Makedoniassa, ja kaikissa alittaa köyhyysriski 40 100 kansalaisten. Samaan aikaan selkeästi määritelty, ja kymmenkunta tiloja, joissa ihmiset ovat vaarassa omasta hyvinvoinnista, ja tämä määrä kuuluu maita, kuten Latvia ja Liettua.

Tutkijat perustuu työnsä todistuksen AROP indeksi, joka määrittää syrjäytymisriskiä ja köyhtyminen. Nämä tutkimukset tehtiin alaisuudessa Euroopan parlamentin, EU kehittää kehitysstrategian 20 vuotta eteenpäin. Vaarassa ovat yleensä päätän, että ryhmään ihmisiä, joiden tulot eivät saavuttaa tason 60% keskimääräisestä taloudellisen tilan koko maan. Tällaiset kansalaiset kohtaavat ongelmia, kun he ovat suunnittelemattomia kuluja, ja ruoka, joka on huono, koska jopa täydellinen proteiineja, ne eivät ole käytettävissä. Samoja asioita ja lähteä, kun ihmisillä ei ole varaa levätä pari viikkoa koko vuoden.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti