Asiantuntijat sanovat, että markkinat ovat crypto-valuutan, ei ole saavuttanut massaansa

Ensimmäinen asia on tunnistaa seuraavasti: huolimatta kaikki hype on syntynyt, todella kiinnostunut kryptovaluutta näyttelyissä melko rajallinen käyttäjäryhmille. Kuten huomasimme aikana pieni tutkimus, aktiivisin osallistujat markkinoille digitaalisen rahaa ympäri maailmaa, ei ole enempää kuin 10-20 miljoonaa ihmistä. Ja puhutaan niistä, jotka ovat mukana luomassa ja ohjelmoinnin blokcheynov, täällä ja kaikki puhumme useita kymmeniä tuhansia ammattilaisia.

Ennen kuin massa on vielä kaukana

Vertailun vuoksi kannattaa kuvitella Internet-käyttäjien usean miljardin armeijan ja miljoonien ihmisten ohjelmointiin. Huolimatta siitä, että markkinat toimivat kryptovaluutta melko pitkään, ja tämä pätee se, että tämä tekniikka on valtava potentiaali, puhua massa osallistumisesta prosessissa merkittävä osa Internet yleisö, se ei ole välttämätöntä. Niinpä mitä tahansa kryptomaniasta, puheen ei voi olla, ainakin hetkeksi.

On juonittelua, mutta ymmärrystä ei ole

Tietenkin tänään, hyvin harvat ihmiset, ei tarvitse kuulla, ja jopa keskustella, uudet käänteet, joita esiintyy Bitcoins, mutta täyttä ymmärrystä tässä asiassa, ei vielä. Jopa vaikka teema kryptovaluutta, erityisesti viime aikoina, on käsitelty joka kolkassa, kuten erilaisia julkkiksia, lopulta täydelliseen ymmärrystä aiheesta keskustelun, se on liian kaukana. Vaikka on jo mahdollista rohkeasti sanoa, että bitcoin ja jotkut muut digitaaliset valuutat ovat saaneet riittävän suosion.

Ei ole helppoa ymmärtää

Jotenkin ymmärtää, miksi useat miljoonaa internetin käyttäjää, kirjaimellisesti, menetti rauhaa, jatkuvasti aiheen käsittelyn kryptovaluutta ja harjoittaa niiden osto ja myynti, on välttämätöntä saada tietoa monilla alueilla. Haluavat ymmärtää tätä vaikeaa ja arvaamattomassa maailmassa, täytyy oppia paljon tietoa lainsäädännön asioista, kryptologia, hallinta, perustekijät talouden ja enemmän. Vain tässä tapauksessa voit ymmärtää näiden markkinoiden mekanismin. Mutta ei siinä kaikki voima, ja kaikki eivät halua tehdä sitä, koska se on melko työläs prosessi, kuluttaa valtavasti aikaa ja sil.kak osoittanut, Bitcoin liiketoimet ja muut kryptovaluutta, eivät ole niin yksinkertaisia manipulointia, miten näyttää.

Onko saarron todellinen potentiaali

Suurin osa asiantuntijoista tätä aihetta, on vakuuttunut siitä, että kriptorynkom kannattaa loistava tulevaisuus, joka voi muuttaa paitsi taloudellinen perusta, mutta myös julkinen. Heidän mukaansa luomalla sellaiset olosuhteet, on välttämättä johtaa entistä turvallinen ja nopea liiketoimien ja lisäksi yhä halvempaa.

Mikä puuttuu

Kehitysvaiheessa tämä järjestelmä on edelleen liian hidas moitteettoman työn aikaansaamiseksi. Lisäksi se on itsessään erittäin kallis työkalu. Jotta palvelimen tehokkuus olisi mahdollisimman tehokas, tapahtumamäärien on oltava miljardeja päivässä. Tähän mennessä ei kuitenkaan ole vielä tällaista mahdollisuutta, koska tietokoneet, jotka eivät osallistu tähän osallistumiseen, eivät ole vielä käytettävissä. Lisäksi esimerkiksi Kiinassa he aikovat kieltää tämän liiketoiminnan kokonaan, mikä vaikuttaa negatiivisesti kokonaiskuvasta.

Samanaikaisesti tarvitaan kiireellisesti sähkökapasiteetin kehittämistä ja tietotekniikan parantamista. Ja tässä vaiheessa sinun on oltava käytettävissä, vaikka siitä on merkittäviä kustannuksia. Lisäksi sinun tulisi työskennellä turvallisesti.