Asiantuntija lupasi kasvattaa bitcoin jopa 10 tuhatta dollaria

Toimittajat analyyttinen rahoitusohjelman, lähetetään CNBC kanavalla, ehti kirjoittaa haastattelu johtavia asiantuntijoita investointien alalla, Michael Moreau. Tällä hetkellä asiantuntija kiinnitti keskustelunaihe Bitcoins, erityisesti hän keskittyi mitkä tekijät vaikuttavat sen kasvu, ja mitkä ovat näkymät tämän ennakoitavissa kryptovaluutta.

Huolestuttavia uutisia

Ensiksikin, Moreau totesi, että markkinoilla kryptovaluutta oli huomattavaa jännitystä liittyy siihen, että Yhdysvaltain kansallinen komitea käsittelee asioita pörssien ja arvopapereiden, on päättänyt olla hyväksymättä pyyntöä yhdeksästä kriptovalyutnyh vaihtoa. Puolestaan se lähes välittömästi heijastuu markkinoiden tilasta, ja lyhyet positiot sitä, sanoi huomattavasti enemmän. Lisäksi luotonanto paransi huomattavasti. Tällaisiin johtopäätöksiin saatiin sijoitusyhtiön työntekijät, joissa myös Moro työskentelee.

Kasvu odotetaan

Puolestaan asiantuntija totesi, että vaikka sitä taustaa vasten uutisten saamien kansallisen komission työntekijät hänen yrityksensä, huolellisesti katsomassa alan huomattava, että odotettu myynti 10-15% ja ei tullut, vaikka aiemmin, samoissa olosuhteissa , samoja prosesseja havaittiin. Tästä voimme päätellä, että voimat "karhut" on melkein lopussa, ja ne eivät voi enää olla edelleen aktiivinen, ja ne ovat itsestään arvata.

Perustuen kommentteja asiantuntijoita, jotka väittävät, että lähitulevaisuudessa, Bitcoin arvo kasvaa 10 tuhatta dollaria per kolikko. Tässä tapauksessa älä odota jyrkkää kasvua, vaan se tapahtuu hitaasti mutta luottavaisesti. Tällainen lausunto Moreau perustuu siihen, että toistaiseksi ei ole nähty mitään aggressiivisia korko hyppyjä, ja siksi voimme odottaa, että hän nousee nopeudella 5-10%.

Pelaajat ovat jo rauhoittuneet

Puolestaan asiantuntija on varma siitä, että markkinat eivät enää toivoo, että tulevaisuudessa määrä hyväksyttyjä sovelluksia EFT ei kasva, ja siksi on mahdollista, kun rentoutua, ainakin seuraavan vuoden. Tässä tapauksessa pelaajat ylläpitävät tasapainoisempaa lähestymistapaa, koska kiire ei ole.

Pelaajien toiminnasta

Samaan aikaan, asiantuntija esille kysymyksen, joka liittyy ryhmään kauppiaat, jotka etsivät, ensimmäisellä merkittävä kasvu Bitcoins todennäköisesti myydä. Tämä ilmiö on erityisen yleinen, hänen mielestään oli tavata hiljattain, kun ihmiset, jotka ostivat kolikon 6000 dollaria, ja lähipäivinä, niitä myydään. Ei ole vielä mahdollista sanoa varmasti, onko tämä pelaajaluokka edelleen markkinoilla vai ei. Mutta aktiivisten ja uskollisten myyjien keskuudessa kiinnostaa tätä aihetta.